follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente frigorifice » Camere frigorifice » Judetul CLUJ
  home     Camere frigorifice   Judetul CLUJ

Camere frigorifice Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru camere frigorifice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
camere frigorifice cluj, camere frigorifice (Cluj Napoca, CLUJ)
Frigoline se ocupa cu productia, comercializarea, montajul si service- ul utilajelor frigorifice industriale si comerciale, camere frigorifice, carosari izoterme, panouri sandwich, instalatii frigorifice auto. in prezent societatea frigoline are in portofoliu numeroase activitati: proiectarea, montajul si punerea in functiune a instalatiilor frigorifice pentru camere frigorifice de refrigerare sau pastrare produse refrigerate (0 +4 grade celsius), camere de congelare sau pastrare produse!..
0264 *** ***Click aici!
camere frigorifice, camere frigorifice cluj napoca (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Instalatiile frigorifice, sunt masini termice care au rolul de a prelua caldura de la un mediu avand temperatura mai scazuta si de a o ceda unui mediu avand temperatura mai ridicata...
0264 *** ***Click aici!
camere frigorifice (Cluj Napoca, CLUJ)
Instalatii frigorifice si aer conditionat. Deci in prezent furnizam vitrine frigorifice si mobilier pt magazine alimentare, echipamente frigorifice, camere frigorifice din panouri cu monobloc sau split, depozite frigorifice, aparate aer conditionat tip split si multisplit, comerciale, VRF, rooftop, pompe de caldura, chillere si ventiloconvectoare. De asemenea asiguram service pentru toate acestea chiar daca nu au fost livrate de noi. In concluzie daca doriti..
0740 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie